Circuittraining

We krijgen je fit in 30 minuten!

Bij hart for her® doorloop je in 30 minuten een compleet circuit, van warming up tot en met cooling down. Je komt binnen wanneer het jou uitkomt en begint onder begeleiding met trainen. Met aandacht voor conditie, spieren en gewicht. Kortom: aandacht voor je hele lijf. En vergis je niet, in een half uur kun je veel doen. Elke dag een half uur intensief bewegen houd je gezond en je voelt je lekkerder en fitter.

 

Bij hart for her® zeggen we niet voor niets: we krijgen je fit in 30 minuten!


Voordelen  

hart for her® heeft een interval circuittraining waarin spierversterkende oefeningen worden gecombineerd met conditionele oefeningen. Bij ons wisselen krachtstations en aerobic stations elkaar af op gezette intervallen. 


Je doet de oefeningen in klein groepsverband, onder persoonlijke, deskundige begeleiding.
De apparaten zijn gebruiksvriendelijk en 100% veilig voor de gewrichten. Iedereen op elke leeftijd kan dit circuit op haar eigen niveau doen. Bij ons trainen topsporters, gezellige sporters, hardlopers, oma's, tieners, vrouwen met drukke banen, vrouwen met jonge kinderen, vrouwen met oudere kinderen en kinderen die het huis al uit zijn, vrouwen die heel fit zijn en vrouwen die helemaal nog niet fit zijn, vrouwen die net zijn bevallen en vrouwen die vroeger fit waren. Je hoeft de apparaten niet in te stellen in hoogte of met gewichten, zodat je meteen kunt starten.

Het verveelt niet omdat je snel van toestel wisselt, het samen met anderen doet en omdat er leuke muziek is. Je hoeft nooit te wachten. Je kunt altijd door omdat iedereen tegelijkertijd doorschuift.

Waarom voelt het zo lekker? Omdat het je energieniveau en je uithoudingsvermogen verhoogt, in slechts 30 minuten. Dat merk je al snel in het dagelijks leven. 

hart for her® maakt gebruik van hydraulische weerstand. Dit is te vergelijken met de weerstand van water in het zwembad tijdens zwemoefeningen. Je hoeft geen gewichten in te stellen; de toestellen zijn klaar voor gebruik. De hydraulische apparatuur zorgt voor een veilige en aangepaste weerstand. Jouw tempo bepaalt de zwaarte van je training. De trainsters helpen je ook met het vinden van jouw juiste tempo. Je duwt en trekt in tegenstelling tot het tillen en neerzetten van gewichten. Dit vermindert de kans op blessures en spierpijn. Deze manier van oefenen helpt de botstructuur te verbeteren en bevordert de stabiliteit van de gewrichten. Heel anders dan je gewend bent in gewone sport- of fitnessclubs.