BenFit

Het succesvolle lifestyleprogramma

Ben je al eens afgevallen? En weer aangekomen? Jouw persoonlijke BenFit coach helpt je voorgoed een einde te maken aan het jojoën. Je leert de juiste balans te vinden tussen gezond eten, voldoende lichaamsbeweging én ontspanning. Resultaat? Een slanker lichaam, een blijvend gezond gewicht en energie voor 10! Start met het BenFit voedings- & leefstijlprogramma en bouw aan je gezonde toekomst!

BenFit is een succesvol programma voor mensen die willen werken aan een gezonde leefstijl met blijvend resultaat. Wil je meer weten, maak dan een afspraak, zodat wij je kunnen vertellen over dit programma. Je gaat aan de slag met een op maat gemaakt voedingsschema en hebt wekelijks contact met jouw leefstijlcoach. Met dit programma werk je aan een blijvende levensstijlverandering. Wij helpen je op weg!


Eet

Ontvang wekelijks voedingsadvies, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Het BenFit programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies van BenFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Het BenFit voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Gezond bewegen en Relax.


Beweeg 

Lichaamsbeweging is een vast onderdeel van jouw nieuwe gezonde levensstijl.

Jij gaat ervaren wat lichaamsbeweging voor jou doet en je gaat het verschil voelen, zowel geestelijk als lichamelijk. Je gaat wekelijks werken aan je lichamelijke conditie en fitheid met als doel: lichaamsbeweging tot vast onderdeel maken van jouw gezonde leefstijl en verantwoord afvallen.
Jouw persoonlijke BenFit coach geeft advies wat jij het beste kunt doen op het gebied van lichaamsbeweging. De BenFit pijler beweging kan ingezet worden op meerdere niveaus van intensiteit.

Het is mogelijk om te kiezen voor een individuele- of teamsport, waarbij je algemene richtlijnen volgt van je coach maar voor een groot deel zelfstandig te werk gaat.Jouw BenFit coach, adviseert inzake je dagelijkse bewegingspatroon, cardio- en krachtoefeningen voor thuis als aanvulling op een sportschooltraject.Op advies van je BenFit coach, ga je 3 keer per week intensief sporten en krijg je advies over je algehele bewegingspatroon, eventueel uitgebreid met richtlijnen over je cardio-en krachttraining naast je sportschoolbezoeken.


 Relax

Wil je fit zijn en blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit.

Je gaat met de BenFit coach werken aan jouw balans tussen inspanning en ontspanning.
Met als resultaat een verbeterde mentale gezondheid. 


Afspraak maken?

Stuur mij een mail met je contact gegevens en ik mail of bel je terug.